CINTA

Jare wong cinta iku buta,
"Iku ngapusi"
wong cinta koq gx ono motone.....

cinta tu butuh pengorbanan...
"iku ga mesti"
soale pengorbanan cm ono nek idul adha
tog.....
liyane gak ono......

cinta mati....
"alah pret omong2 tok"
msok on wong bercinta karo wong seng wes mati.....

cinta gila..
"iku yow ngapusi pooool"
soale,msok ono wong edan iso kasmaran.,,,,

Nggeh nopo mboten...???

Nie kamus cinta yang dipeti langsung dari Kitab AtTa`Auwur....................!!!
Pengirim : Nax Kauman
Login