"KETURUNAN CINO"

Paijo
"lho min, kon arep nyang ndi, kok gowo koper gede...???

Paimin
"aku arep mudik jo.."

Paijo
"emange awakmu wong cino, kok melu melu mudik barang ki..???"

Paimin
"iyo jo, teko mbah mbahku mbiyen keturunan cino..."

Paijo
"cino apane, lha matamu wae nggak sipit ngono...???"

Paimin
"maksudku CINO (CIlacap - kertosoNO).."

Paijo
"wah... Mbuahmu kuwi...!!!!"
Pengirim : won(X_X)ere
Login