Petugas Hukum

Petruk: Eh Gareng kowe ngerti petugas hukum saiki?
Gareng: Koyo Asu. Polisi, terus jaksa, hakim ki koyo asu kabeh.
Petruk: Diralat ora kabeh, isih ana petugas hukum sing isih bersih dan berwibawa.
Gareng: 100
Petruk: Ya.
Bagong: Sifat asu ki piye?
Gareng: Sifate asu ki nek mlaku neng ndalan opo klakon ndase jejeg. mesti ndase mengo ngiwo apa tengen. Dadi sing ngrusak hukum di negara kita adalah orang yang ahli dalam bidangnya.
Pengirim : Arief
Login